3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Emil Săndoi: E un rezultat bun, dar mai avem de muncă

Fotbal – Emil Săndoi: E un rezultat bun, dar mai avem de muncă

Emil Săndoi (stânga) este  mulţumit de randamentul echipei din primul amical din Antalya (foto: csuc.ro)
Emil Săndoi (stânga) este mulţumit de randamentul echipei din primul amical din Antalya (foto: csuc.ro)

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi, a declarat, pentru site-ul oficial, că este mulţumit de evoluţia şi rezultatul amicalului de sâmbătă, susţinut cu turcii de la Genclerbirligi, scor 1-1, în Antalya.

 

– Domnule Săndoi, 1-1 cu Genclerbirligi în primul amical din Antalya. Care sunt concluziile acestui joc?

– În primul rând trebuie să ţinem cont că este un stagiu de pregătire, mai avem cale lungă până la începerea campionatului. Şi am întâlnit o echipă care peste o săptămână reia jocurile oficiale din campionat. O echipă care a folosit prima formulă marea majoritate a timpului. Ca rezultat este unul bun, fără doar şi poate. Este adevărat şi pentru noi este o perioadă grea, am mai făcut şi unele greşeli, dar, având în vedere că este primul joc amical, este ok. Este un fond de oboseală, dat fiind că suntem în această perioadă de acumulări, iar efortul este destul de mare.

Sunteţi mulţumit per-ansamblu de modul în care a evoluat echipa sau de anumiţi jucători?

– Nu vreau să fac nominalizări. Până la începerea campioantului mai avem o serie de jocuri şi vom trage linie după aceea. Dar, per total, e un rezultat bun. Ne-am creat ocazii de gol, şi adversarul a făcut-o. Cred că a fost un joc frumos. În ceea ce-i priveşte pe jucători au dovedit încă odată că sunt profesionişti, s-au străduit, au încercat să respecte sarcinile noastre. Au făcut şi greşeli, dar vom încerca în această perioadă să le remediem.

– Este greu pentru băieţi să evolueze într-un meci, după patru zile de antrenamente grele?

– Este greu! Şi noi am făcut programul de aşa natură încât să prindem o formă sportivă bună odată cu începerea campionatului. Şi noi am programat marţi două antrenamente, miercuri şi joi la fel, doar vineri i-am lăsat cu un singur antrenament. Azi din nou un antrenament scurt înainte de joc. E o perioadă grea, de încărcătură. În jocul de azi am încercat să dăm şansă fiecărui jucător, aţi văzut că am folosit două echipe de start diferite în cele două reprize ale jocului.

Herghelegiu a reuşit să marcheze. Poate fi considerat unul dintre evidenţiaţii partidei?

– Bravo lui că a reuşit. A făcut-o şi pe finalul turului de campionat, în jocul oficial. A reuşit şi acum, e un plus pentru el. Este un jucător care se pregăteşte foarte bine, dispus la efort. A progresat foarte mult în ultima perioadă. Dacă vă aduceţi aminte în prima parte a turului n-a jucat deloc, iar acum este într-o creştere.

Ce va urma acum în programul de pregătire al echipei?

– Va fi în continuare un program de acumulări. O să mai avem săptămâna viitoare două jocuri cu echipe bune. Aţi văzut, şi astăzi (sâmbătă – n.r.), chiar dacă a fost primul nostru meci de verificare am întâlnit o echipă în formă sportivă, care începe campionatul într-o săptămână, când va juca acasă cu Beşiktaş. Vrem să întâlnim adversari cât mai buni şi să obţinem rezultate foarte bune. Rămâne de văzut, este o perioadă grea.

https://www.youtube.com/watch?v=fO4ct1dCKro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS