21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAFP: Halep va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams la Australian Open

AFP: Halep va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams în lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care începe luni şi la care sportiva americană este mare favorită, se arată într-un material al agenţiei France Presse, scrie Mediafax.

„Serena Williams este marea favorită la titlu, dar Australian Open este un turneu la care adeseori apar surprize frumoase. Finalistă la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, Halep visează să mai treacă un prag şi să câştige un turneu major. Ea va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams, alături de Maria Şarapova şi Petra Kvitova. Serena speră să se impună la Australian Open, unde a câştigat cinci titluri, dar niciunul în ultimii cinci ani”, scrie AFP.
Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va întâlni pe sportiva italiană Karin Knapp (51 WTA) în primul tur la Australian Open în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02.00.Meciul este programat la ora locală 11.00, pe Rod Laver Arena.
Principala favorită a competiţiei, americanca Serena Williams, o va întâlni pe Alison van Uytvanck din Belgia, numărul 106 mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS