10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăgați mare, că începe returul campionatului!

Băgați mare, că începe returul campionatului!

CS Universitatea Craiova va juca returul sezonului 2014/2015 al Ligii I pe stadionul „Extensiv“ și asta pentru că bătrânul „Ion Oblemenco“ va fi demolat. Pentru că au mai rămas aproximativ cinci săptămâni până la reluarea campionatului, am făcut o scurtă vizită bazei sportive de lângă Parcul „Nicolae Romanescu“ să vedem în ce stadiu sunt lucrările de renovare / reabilitare, nu de alta, dar cu puțin timp înainte de primul fluier oficialii grupării din Bănie trebuie să primească vizita trimișilor FRF pentru omologarea arenei. Încă de la primii pași, s-au putut zări muncitorii la lucru, însă, după ce am urcat treptele, am observat că puținii angajați ai RAADPFL au tăiat doar câteva rânduri de scaune, au râcâit pereții, pregătindu-i pentru văruire, și au scos porțile de joc. În rest, nimic. Tribuna oficială arată jalnic, cu asfaltul crăpat, masa presei constă într-o bucată de pal degradată de ploi, unele garduri sunt rupte, iar terenul este „chel“ pe alocuri și prezintă denivelări. „De ieri (luni – n.r.) suntem aici, iar în două-trei zile o să terminăm de tăiat scaunele, apoi ne apucăm să le montăm pe cele de pe «Ion Oblemenco». Mai multe nu știm“, a spus muncitorul-șef.
Trebuie menționat faptul că scaunele se înlocuiesc deoarece regulamentul FRF spune că acestea trebuie să aibă spătar de circa 30 de centimetri, iar cele vechi de pe „Extensiv“, care de altfel sunt în stare bună, le au foarte mici.

Nu s-a lucrat nici la vestiare

Ajunși în fața clădirii cu vestiarele, am constatat că ușile sunt închise și foarte prăfuite, semn că nu a mai trecut nimeni de acolo de ceva vreme, în timp ce încăperea destinată delegațiilor oaspete era blocată cu un fotoliu ponosit, ceea ce conduce la ideea că în interior nu s-a lucrat.
Stadionul „Extensiv“ are un aer trist acum, dar oficialii CS Universitatea Craiova sunt convinși că „până la meciul cu Steaua, care va avea loc undeva în jurul datei de 28 februarie, totul va fi pus la punct“, după cum afirma managerul clubului, Felix Grigore, în cadrul ultimei emisiuni „Repriza de Sud“ din 2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS