5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu punctat la impresia artistică

Au punctat la impresia artistică

Voleibaliştii craioveni (în albastru) nu s-au făcut de râs cu Trentino
Voleibaliştii craioveni (în albastru) nu s-au făcut de râs cu Trentino

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă aseară, pe teren propriu, de Diatec Trentino (Italia), cu scorul de 3-0 (27-25, 25-22, 25-19)  în meciul tur din sferturile de finală ale Cupei CEV.
La partida din Polivalentă, în care formaţia olteană a întâlnit tripla câştigătoare a Ligii Campionilor, au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, care au făcut o atmosferă foarte frumoasă.
Ajunşi în premieră în această fază a Cupei CEV, jucătorii pregătiţi de Dănuţ Pascu au dat o replică bună liderului din campionatul Italiei şi au fost foarte aproape să câştige primul set.
Pentru Craiova au evoluat jucătorii: Bicanin, Ghionea, Mărieş, Voinea, I. Ionuţ, Lică, Milev, Manda, Turanjanin. Antrenor: Dănuţ Pascu.
„Experienţa adversarilor şi-a spus cuvântul. Şi-au arătat valoarea prin faptul că greşesc foarte puţin. Am făcut un prim set foarte bun, dar l-am pierdut, şi în cel
de-al doilea am început bine, chiar am condus, am avut speranţe, dar nu am putut mai mult astăzi. Am avut de câştigat după acest meci“, a spus antrenorul craiovenilor, Dan Pascu.
Partida retur se va disputa pe 21 ianuarie, pe terenul formaţiei italiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS