17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportACSVM Craiova se reunește luni dimineață

ACSVM Craiova se reunește luni dimineață

Imediat după finalul turului de campionat al Ligii a III-a, seria 4, ACS Viitorul Municipal Craiova a fost ținta zvonurilor, din care reieșea ideea că echipa nu și-ar mai relua activitatea pentru retur, clubul adoptat de comuna Ișalnița confruntându-se cu probleme financiare. Incertitudinea a planat până ieri, când președintele Dumitru Firu a declarat, pentru GdS, că echipa se va reuni luni dimineață în vederea reluării pregătirilor, lucru de care antrenorul Alin Gavrilă era în necunoștință de cauză.
„Nu știu nimic, nu știu dacă o să continuăm, pentru că nu am fost anunțat de nimeni din conducere. Nu am stabilit nici reunirea și nici nu mi-am făcut un program de pregătire pentru această iarnă, pentru că, sincer să fiu, nu știu dacă se va continua tot cu mine. Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe președintele clubului“, a declarat Alin Gavrilă, pentru GdS.
„Luni dimineață, pe 19 ianuarie, se reunește echipa și își reia antrenamentele. Deocamdată, tot Alin Gavrilă o să fie antrenor. Nu mai pleacă nici un jucător. Le-am dat drumul lui Ionuț Șerban, Bogdan Chirea și Alexandru Mirescu, dar gata. Restul rămân să ne ajute să continuăm campionatul. De venit o să vedem, suntem în discuții cu niște băieți și până la reunire o să știm mai multe. Vom face și cantonament, mergem tot la Băile Felix, ca și în vară. Vom sta 10-12 zile și o să plecăm undeva între 1 și 5 februarie, asta o să o stabilim în zilele care urmează“, a afirmat Dumitru Firu, pentru GdS.
ACSVM Craiova ocupă ultimul loc în seria 4, cu patru puncte, în 12 meciuri disputate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS