6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii de moral înainte de Trentino

Victorii de moral înainte de Trentino

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a disputat la sfârşitul săptămânii trecute două jocuri de verificare, pe teren propriu, în compania formaţiei Ribnica Kraljevo din Serbia. Elevii lui Dănuţ Pascu au câştigat ambele partide, fără să cedeze vreun set. Vineri seară, alb-albaştrii s-au impus cu scorul de 3-0 (25-16, 25-22, 25-20), iar sâmbătă s-au jucat patru seturi, câştigate de craioveni cu 25-21, 25-21, 25-20, 25-23.
Cele două victorii sunt unele de moral înainte de marea confruntare de mâine (ora 17.30) cu italienii de la Trentino, din sferturile de finală ale Cupei CEV.

La mall, însoţiţi de jucătoarele
de la Şcoala de Volei

Dornici să fie încurajaţi de cât mai mulţi spectatori la Sala Polivalentă în partida de mâine, Laurenţiu Lică şi colegii săi au mers sâmbătă seară la mall pentru a invita craiovenii la meciul cu Trentino. Voleibaliştii au fost însoţiţi de antrenorii Dan Pascu şi Claudiu Mitru, dar au avut şi ajutoare de nădejde când au împărţit flyere. Este vorba despre micuţele jucătoare de la Şcoala de Volei Craiova, care, luate de mână de câte un jucător de la SCM-U, i-au invitat pe cei prezenţi la cumpături să vină la meciul de mâine. Fetiţele de la Şcoala de Volei nu au plecat acasă până nu şi-au făcut poze cu voleibaliştii de la SCM-U.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS