3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Petra Kvitova - Timea Bacsinszky, a doua semifinală de la Shenzhen

Tenis – Petra Kvitova – Timea Bacsinszky, a doua semifinală de la Shenzhen

Simona Halep (România, locul 3 WTA) – Saisai Zheng (China, locul 97 WTA) şi Petra Kvitova (Cehia, locul 4 WTA) – Timea Bacsinszky (Elveţia, locul 47 WTA) sunt partidele care vor avea loc, mâine, în cadrul semifinalelor turneului de la Shenzhen, cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, informează Mediafax.

Astăzi au avut loc meciurile din cadrul sferturilor de finală, în care Halep, principala favorită a competiţiei, a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de Aleksandra Krunici (Serbia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 84 în ierarhia mondială, iar Saisai Zheng a învins-o, cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 6-2, pe Zarina Dias (Kazahstan), a patra favorită şi poziţia 32 WTA.
Pe partea inferioară a tabloului de simplu, Petra Kvitova, cap de serie numărul 2, s-a impus în faţa compatrioatei sale Tereza Smitkova, locul 69 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, în timp ce Timea Bacsinszky, a opta favorită, a beneficiat de abandonul rusoaicei Vera Zvonareva, locul 250 WTA, la scorul de 3-2.
Dacă Halep şi Kvitova, dublă câştigătoare la Wimbledon, îşi vor confirma statutul de favorite şi vor ajunge în finală, ele se vor întâlni pentru a treia oară în circuitul WTA şi a doua oară în ultimul act al unui turneu. Scorul partidelor directe este de 2-0 în favoarea româncei (6-2, 6-2, în finală la New Haven, în 2013, şi 6-7 (7), 6-3, 6-2, în semifinale la Madrid, anul trecut).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS