27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Fiorentina nu-l mai vrea pe Mutu

Fotbal – Fiorentina nu-l mai vrea pe Mutu

Clubul Fiorentina a renunţat pentru moment la varianta readucerii atacantului Adrian Mutu, care era propus pentru o perioadă de probă, alte discuţii urmând să aibă loc după o decizie în cazul germanului Mario Gomez, care nu mai este netransferabil, informează Mediafax, care citează cotidianul Gazzetta dello Sport.

„Vor exista discuţii mai târziu, în aşteptarea ieşirii lui Mario Gomez din tunelul tehnico-emoţional în care se află. În ceea ce îl priveşte pe german, trebuie subliniat faptul că nu mai este netransferabil. (..) O ofertă semnificativă pentru el ar putea pune pe gânduri conducerea clubului”, a notat Gazzetta dello Sport.
Mutu, care a împlinit astăzi 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu echipa indiană FC Pune City, însă transferul său a căzut. În această iarnă, românul a cerut acceptul tehnicianului Vincenzo Montella pentru a se pregăti cu Fiorentina, apoi el nu s-a mai prezentat la antrenamente deşi solicitarea lui fusese acceptată.
Adrian Mutu a evoluat la AC Fiorentina în perioada 2006-2011 şi a înscris 54 de goluri în 112 meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS