21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - FC Olt Slatina a demarat pregătirile pentru retur

Fotbal – FC Olt Slatina a demarat pregătirile pentru retur

Dan Oprescu își mai dorește un atacant pentru retur (foto: Alexandru Vîrtosu)
Dan Oprescu își mai dorește un atacant pentru retur (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara secundă FC Olt Slatina s-a reunit în această dimineață la „Metalurgistul”, demarând pregătirea pentru returul campionatului. La strigarea catalogului, antrenorul Dan Oprescu i-a avut prezenți pe următorii fotbaliști: Răducu Mogoşanu, Nuno Claro, Miluţă Blănaru, Ionuţ Bogdanovici, Cristian Căpăţână, Marin Covalschi, Marius Curtuiuş, Ionuţ Fâşie, Robert Gherghe, Daniel Giura, Alin Gligor, Alin Ignea, Dan Leucuţa, Ilie Morariu, Florin Ştefan, Mădălin Mihăescu, Răzvan Dobricean, Bobi Verdeş, Cristian Bardu, Dumitru Rogoveanu, Vasile Gheorghe, Ionuţ Coţofană, Ionel Dinu, Emanoil Rezeanu, Ionuţ Ciurea, Lukman Alhassan.
„Ne-am reluat pregătirile sperând să facem un retur cel puțin la fel de bun ca prima parte a campionatului și să prindem play-off-ul. Nu avem multe noutăți în lot, a revenit Bardu și am decis să vedem la lucru și un jucător ghanez (Lukman Alhassan – n.r.). Ne mai dorim un atacant și purtăm discuții cu mai mulți fotbaliști în acest sens. Mâine vom face vizita medicală la Craiova, apoi ne vom pregăti pe plan local până la plecarea în cantonament, la Cheile Grădiștei (21-30 ianuarie)”, a declarat tehnicianul slătinenilor, Dan Oprescu, pentru GdS.
Oficialii clubului alb-vișiniu au perfectat până acum trei jocuri amicale: o „dublă“ cu CSM Vâlcea, pe 4 şi 11 februarie, și o confruntare cu SCM Pitești, pe 17 ianuarie. Se caută „partenere de joacă“ pentru datele de 14 ianuarie, respectiv 7, 14, 18 şi 21 februarie.
FC Olt Slatina a încheiat turul Ligii a II-a, seria 2, pe locul șase, cu o „avere” de 19 puncte, fiind la o distanță de șapte, respectiv 14 puncte de ocupantele primelor două poziții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS