11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Minut de reculegere la toate meciurile din Franţa, după atentatul de la revista Charlie Hebdo

Fotbal – Minut de reculegere la toate meciurile din Franţa, după atentatul de la revista Charlie Hebdo

Un minut de reculegere va fi ţinut la toate meciurile din primele două ligi franceze, din weekend, în memoria victimelor atentatului de la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo, informează Mediafax. „Un minut de reculegere va fi ţinut la toate meciurile din week-end, din etapa a XX-a Ligue 1 şi a XIX-a din Ligue 2. Încă din această seară se va ţine un moment de reculegere la meciul LOSC-Evian Thonon Gaillard, restanţă din etapa a XIV-a”, a scris Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa pe site-ul său.

Cel puţin 12 persoane au murit miercuri într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo.
Atacul a avut loc în timpul şedinţei săptămânale a redacţiei, organizată miercurea, scrie Le Point.
Stéphane Charbonnier (Charb), directorul publicaţiei satirice Charlie Hebdo, şi alţi trei caricaturişti, Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski), au fost ucişi în atentatul comis miercuri, afirmă surse citate de 20Minutes.fr.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS