22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CS Universitatea Craiova se va reuni mâine la prânz

Fotbal – CS Universitatea Craiova se va reuni mâine la prânz

Sorin Cârţu şi Emil Săndoi vor comanda mâine primul antrenament din 2015 (foto: Alexandru Vîrtosu)
Sorin Cârţu şi Emil Săndoi vor comanda mâine primul antrenament din 2015 (foto: Alexandru Vîrtosu)

Gata, s-a încheiat vacanţa pentru jucătorii şi staff-ul tehnic al CS Universitatea Craiova! Revelaţia turului de campionat al Ligii I şi va relua mâine, la prânz, pregătirile pentru partea a doua a sezonului, care se anunţă foarte dificilă. Antrenorul Emil Săndoi şi directorul tehnic, Sorin Cârţu, vor suna adunarea la ora 13.00, la Sala Polivalentă, urmând ca alb-albaştrii să efectueze miercuri dimineaţă şi vizita medicală. La primele mişcări sunt aşteptaţi toţi componenţii din tur, excepţie făcând Mihăiţă Pleşan, Nerijus Valskis, ambii şi-au reziliat între timp contractele, Kay şi Nuno Rocha, care vor participa cu naţionala Insulelor Capului Verde la Cupa Africii pe Naţiuni. În schimb, sunt aşteptaţi şi cei doi jucători achiziţionaţi în această iarnă, fundaşul dreapta Andrei Dumitraş şi apărătorul stânga Marius Briceag.

Pablo Brandan şi compania se vor pregăti timp de o săptămână pe plan local, urmând ca pe 12 ianuarie să „zboare” în Antalya, pentru primul cantonament, care se va încheia pe 26 ianuarie şi care va avea mai mult un caracter fizic. Craiovenii vor avea liber două zile, în care pot face ce vor, apoi vor începe cel de-al doilea stagiu, programat în intervalul 29 ianuarie – 12 februarie, tot în Antalya, unde vor susţine mai multe jocuri de verificare. Se pare că ambele cantonamente s-ar desfăşura în acelaşi resort ca în iarna trecută, Riu Kaya (cinci stele) din Belek, dar în hotelul cel nou.

Oficialii grupării din Bănie au parafat şi câteva dintre jocurile amicale ce vor fi susţinute pe pământ turcesc, dar numele adversarelor vor fi făcute publice în zilele următoare. „Vom susţine amicale numai cu formaţii de prima ligă sau cel puţin aşa vrem. Vom întâlni şi echipe de top, dar o să vi le prezentăm la momentul potrivit”, a afirmat, zilele trecute, managerul general Felix Grigore, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS