5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pîrvulescu promite să scoată Pandurii la liman

Fotbal – Pîrvulescu promite să scoată Pandurii la liman

Nistor, Buleică și compania se vor pregăti, ca și anul trecut, la Mardan Sport în Antalya,  unde au jucat împotriva lui Șahtior Donețk (foto: Alexandru Vîrtosu)
Nistor, Buleică și compania se vor pregăti, ca și anul trecut, la Mardan Sport în Antalya, unde au jucat împotriva lui Șahtior Donețk (foto: Alexandru Vîrtosu)

Preşedintele clubului Pandurii, Eugen Pîrvulescu, are mare încredere în lotul de jucători pe care l-a regăsit la Târgu Jiu și este convins că Paul Anton și compania vor urca mult în clasamentul Ligii I în returul campionatului. „Avem jucători deosebiţi la Pandurii, jucători de valoare şi de caracter, iar acest lucru a contat foarte mult pentru revenirea mea la Târgu Jiu. Îi cunosc foarte, foarte bine şi am mare încredere în ei şi în potenţialul lor. Sunt sigur că uşor, uşor echipa îşi va reveni. Ne aşteaptă un război infernal, cu jocuri dificile, dar eu cred că vom face o pregătire bună cu noul tehnician Edi Iordănescu pe bancă precum şi cu staff-ul de antrenori tineri pe care îi are, cred va face treabă bună la Târgu Jiu”, a spus noul conducător al gorjenilor, pentru site-ul oficial. „Suntem condamnaţi să scoatem Pandurii de pe locul pe cere îl ocupă, şi nu îi stă bine echipei noastre pe acel loc. Suntem deasupra liniei, dar eu consider că suntem pe loc retrogradabil pentru că Universitatea Cluj, Pandurii şi Gaz Metan au acelaşi număr de puncte. M-am bucurat că Edi Iordănescu nu a stat pe gânduri şi nu i-a fost frică să preia echipa. Şi el are mare încredere şi simte că sunt jucători de calitate la Târgu Jiu”, a completat Eugen Pîrvulescu.

 

Vor un fundaş central

 

Preşedintele Eugen Pîrvulescu a declarat că se doreşte completarea lotului actual, principala prioritate fiind acum transferul unui fundaş central și asta pentru a-l suplini pe Christou Paraskevas, care a fost accidentat timp de câteva luni, a fost operat între timp, dar nu este sigură revenirea sa pe teren de la debutul returului. „Lotul trebuie doar foarte puţin înnoit, de obicei în perioada de iarnă se fac foarte puţine transferuri şi e normal aşa. Şi la noi va fi la fel, nu vom face prea multe transferuri. La capitolul sosiri ne interesează foarte mult o poziţie, aceea de fundaş central, acolo unde Pandurii stă destul de rău. Am jucat foarte mult cu improvizaţii şi s-a simţit absenţa lui Christou Paraskevas în opinia mea, pentru că am urmărit toate jocurile echipei în această perioadă, doar unul singur am ratat, dar mi-am propus să le revăd. Este o poziţie foarte importantă, o poziţie unde suntem vulnerabili, sperăm să găsim o soluţie cât mai repede. Ne-am bucura ca Paraskevas să poată să îşi revină. Iar cu restul jucătorilor care compun lotul echipei noastre nu sunt probleme. În afară de Mevlja, al cărui contract nu s-a prelungit, mai intenţionăm să reziliem contractele la unul sau doi jucători. Sperăm să găsim înţelegere şi să reziliem pe cale amiabilă acordurile cu jucătorii. E vorba de jucători care au evoluat mai puţin, cred că şi ei se aşteptau să fie chemaţi de conducere şi să fie anunţaţi să îşi caute echipe. E bine să îi anunţăm din timp nu în ultimul moment. Am început aceste discuţii cu ei pentru că e un lucru normal”, a punctat Pîrvulescu.
Pandurii lui Edi Iordănescu vor reveni din vacanţă pe data de 7 ianuarie, o zi mai târziu fiind programată vizita medicală. Primul stagiu de pregătire va fi efectuat la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din localitatea Izvorani, în perioada 12 – 21 ianuarie, urmând ca în intervalul 25 ianuarie – 8 februarie echipa să plece în cel de-al doilea stagiu de pregătire în Antalya, mai exact la Mardan Sport Complex, acolo unde Pandurii s-au pregătit şi în urmă cu un an. În cel de-al doilea stagiu vor fi programate şi o serie de şase jocuri amicale care vor fi perfectate în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS