14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Ronaldinho s-a speriat de ameninţările celor de la Queretaro

Fotbal – Ronaldinho s-a speriat de ameninţările celor de la Queretaro

Ronaldinho a pus din nou distracţia pe primul plan
Ronaldinho a pus din nou distracţia pe primul plan

Atacantul brazilian Ronaldinho a revenit din vacanţă cu o întârziere de două săptămâni şi a participat la antrenamentele echipei Queretaro, a anunţat clubul mexican, informează Mediafax. „Ronaldinho s-a întors cu un spirit de revanşă şi cu obiectvul de a lupta pentru câştigarea titlului”, a declarat Arturo Villanueva, preşedintele grupării Queretaro.

Clubul mexican Queretaro l-a ameninţat, miercuri, cu excluderea pe jucătorul brazilian Ronaldinho, care nu s-a mai întors din vacanţă. Fostul fotbalist al echipelor PSG, FC Barcelona şi AC Milan a obţinut permisiunea de a merge în SUA şi Brazilia pentru a-şi rezolva nişte probleme personale, la finalul Turneului Apertura al campionatului mexican. Dar brazilianul trebuia să se întoarcă în Mexic de două săptămâni, pentru a se alătura coechipierilor săi care pregătesc din 8 decembrie Turneul Clausura, competiţie ce va începe în 11 ianuarie.

„Dacă Ronaldinho nu se întoarce săptămâna viitoare, vom lua o decizie. El a ratat deja o mare parte a pregătirii şi nimeni nu este mai presus de club”, a afirmat directorul sportiv Joaquin Beltran.

Preşedintele grupării, Arturo Villanueva, a precizat că va transfera un alt jucător, în cazul în care Ronaldinho nu se va prezenta la echipă.

Ronaldinho, 34 de ani, a luat o decizie susprinzătoare în septembrie, semând cu Queretaro, un modest club mexican. El a marcat trei goluri şi a dat o pasă decisivă în nouă meciuri jucate în Apertura, iar echipa sa a terminat pe locul 12 prima parte a sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS