21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Reghecampf l-a învins pe Piţurcă în Cupa Prinţului

Fotbal – Reghecampf l-a învins pe Piţurcă în Cupa Prinţului

 

Piţurcă nu are cu ce se lăuda de când a ajuns în Arabia Saudită
Piţurcă nu are cu ce se lăuda de când a ajuns în Arabia Saudită

Formaţia Al Hilal Riyadh, pregătită de fostul tehnician stelist Laurenţiu Reghecampf, a învins, ieri seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, după prelungiri, echipa Al Ittihad Jeddah, antrenată de fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei Prinţului. La finalul celor 90 de minute scorul a fost 2-2 (2-2). Au marcat: Marquinho ‘9 (p), Asiri ’43 / Salman Al Faraj ’18, Al Shamrani ’35 şi ’98, informează Mediafax.

La oaspeţi, mijlocaşul Mihai Pintilii a evoluat tot meciul şi a pasat decisiv la primul gol marcat de Al Shamrani.

În faza următoare, Al Hilal va juca, pe teren propriu, cu echipa Hottain, din liga a doua.

Formaţiile antrenate de Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf s-au mai întâlnit la 1 decembrie, tot la Jeddah, când au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut în etapa a X-a a campionatului din Arabia Saudită.

Această partidă a fost marcată de un incident între cei doi antrenori români, Reghecampf afirmând că a intenţionat să îl salute pe Victor Piţurcă înaintea meciului, dar acesta l-a refuzat „ostentativ”.

Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă se află de mai mult timp în conflict, cei doi jignindu-se şi acuzându-se reciproc de incompetenţă în perioada în care primul conducea formaţia Steaua, iar celălalt ocupa funcţia de selecţioner al echipei naţionale.

În clasamentul campioantului saudit, după 13 etape, Al Ittihad este pe locul 5, cu 23 de puncte, iar Al Hilal pe 4, cu 24 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS