6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM a câștigat turneul de la Vâlcea

SCM a câștigat turneul de la Vâlcea

Handbalistele de la SCM Craiova au cucerit, pentru al doilea an consecutiv, trofeul pus în joc la memorialul „Constantin Tită“, desfășurat în weekend la Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele pregătite de Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora au disputat sâmbătă două meciuri. În primul au învins pe U Cluj cu 25-19, apoi au fost învinse la limită de liderul seriei B din Divizia A HC Alba Sebeș (scor 27-26). În a doua zi a turneului, craiovencele au câștigat meciul cu formația gazdă, HCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 26-24.
Craiova și Vâlcea au fost la egalitate de puncte, iar departajarea s-a făcut după criteriul jocului direct. HCM Vâlcea s-a clasat pe locul doi, U Cluj pe trei, iar HC Alba Sebeș a încheiat turneul pe locul patru.
Organizatorii turneului au oferit și premii individuale, iar Mirela Pașca, de la SCM Craiova, a fost desemnată cel mai bun portar al turneului, în timp ce pivotul rus Dalia Ilina a fost golgheterul (22 de goluri) și totodată cea mai bună jucătoare a competiției desfășurate în memoria lui Constantin Tită, un om care și-a dedicat activitatea profesională sportului vâlcean și care s-a stins din viață în 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS