24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoş Crăciun „alb-albastru“, in acțiune

Moş Crăciun „alb-albastru“, in acțiune

Moș Crăciun a răspuns pozitiv apelului conducătorilor CS Universitatea și CSJ Știința U Craiova și a fost prezent, aseară, la Centrul Multifuncțional, unde i-au răsfățat pe micuții celor două centre de copii și juniori ale Băniei, oferindu-le o sumedenie de cadouri. Pentru ca atmosfera să fie perfectă, „speranțele“ Craiovei în materie de fotbal au avut ocazia să se pozeze cu jucătorii Alexandru Băluță și Nicușor Bancu, dar și cu foștii mari fotbaliști Nae Tilihoi, Nicolae Negrilă, Nae Ungureanu, Costică Donose, Silviu Lung, Gheorghiță Geolgău, Pavel Badea, Emil Săndoi și Sorin Cârțu.
Nu au lipsit nici antrenorul emerit Nicolae Zamfir, managerul general al CSU, Felix Grigore, managerul în materie de fotbal juvenil, Silviu Bogdan, și omologul său de la CSJ, Bogdan Pâncu, dar și antrenorii celor două centre sportive.
Dacă aseară cei de la CS Universitatea au oferit cadouri juniorilor de la club, astăzi a fost rândul copiilor aflaţi la Școala Gimnazială Specială ”Sfântul Mina” să primească daruri.
Aceștia au delectat cu poezii și colinde delegația „alb-albastră” formată din Sorin Cârțu, Felix Grigore şi Alex Băluță. Aceștia au fost însoțiți de Florin Stancu director al DGASP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS