7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM a luat o extremă de la Universitatea Cluj

SCM a luat o extremă de la Universitatea Cluj

Handbalista Ștefania Florea participă la antrenamentele echipei feminine de handbal SCM Craiova și urmează ca în scurt timp să semneze contract cu gruparea alb-albastră. Florea are 22 de ani, joacă pe postul de extremă dreapa, iar ultima oară a evoluat la Universitatea Cluj, formație de care s-a despărțit, nemulțumită fiind de restanțele financiare, dar și de faptul că a prins echipa tot mai rar.
Florea vine în Bănie pentru a o înlocui pe Aneta Pârvuț, care a fost rechemată la campioana HCM Baia Mare, după accidentarea Adei Nechita de la Campionatul European. Deși oficialii clubului SCM Craiova spun că deocamdată Pârvuț nu va pleca la Baia Mare și că o decizie finală se va lua abia la sfârșitul lunii ianuarie, este greu de crezut că jucătoarea care a avut evoluții foarte bune în turul campionatului va mai îmbrăca tricoul formației craiovene și în retur. Mărturie stau și declarațiile ferme ale reprezentanților clubului-mamă, de unde a venit jucătoarea sub formă de împrumut.
„Din câte au spus medicii, Ada Nechita va reveni în aproximativ două luni pe teren. Până atunci, însă, lucrurile trebuie să continue, să evolueze și ne bazăm pe Aneta Pârvuț. Antrenorul și-a dat acordul, conducerea clubului a făcut informarea către cei de la Craiova, acolo unde Aneta era dată împrumut. Oficialii clubului au discutat și cu Aneta. Mi-am permis şi eu, ca primar al oraşului, să o sun şi să îi mulţumesc pentru faptul că vine la echipă într-un moment delicat. Nu va avea nevoie de o perioadă de adaptare pentru că vine acasă“, a declarat primarul orașului Baia Mare, Cătălin Chiricheș, citat de site-ul oficial al clubului Hcm Baia Mare.
În ceea ce privește echipa SCM Craiova, elevele lui Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora vor participa în weekend la memorialul „Constantin Tiță“ de la Râmnicu Vâlcea, unde pe lângă formația gazdă vor mai întâlni echipele U Cluj și Alba Sebeș (liga a doua).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS