14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Andrei și Sergiu Jurj, evoluții bune sub tricolor contra Franței

Cristi Andrei și Sergiu Jurj, evoluții bune sub tricolor contra Franței

Cristian Andrei și Sergiu Jurj au lăsat o impresie bună în amicalul contra Franței
Cristian Andrei și Sergiu Jurj au lăsat o impresie bună în amicalul contra Franței (foto: csuc.ro)

Reprezentativa Under 17 a României a pierdut cu 3-1 amicalul disputat la Clairefontaine în fața selecționatei similare a Franței, acesta fiind meciul de debut al selecționerului Bogdan Argeș Vintilă, informează frf.ro. Gruparea din Hexagon a deschis scorul în minutul 14, prin Bradlay Danger (Le Havre), care l-a „executat” pe Hodoroabă cu un șut de la zece metri. „Cocoșii” și-au mărit avantajul la două goluri în minutul 46, prin Aulagnier (Saint-Etienne), iar România a redus din diferență prin Grecu (55), acesta reluând în plasă după o acțiune inițiată și finalizată cu pasă decisivă a lui Sergiu Jurj, atacantul formației CS Universitatea Craiova. Scorul final l-a stabilit Hugo Clement, în minutul 70.
De menționat că al doilea reprezentant al grupării din Bănie de la naționala României Under 17, Cristian Andrei, a fost integralist.
Selecționerul Bogdan Argeș Vintilă a mizat în acest amical pe următorii jucători: Bogdan Hodoroabă (57, Ionuț Poiană) – Tiberiu Căpușă (50, Radu Motreanu, Virgil Ghiță, Harald Fridrich, Cristian Andrei – Ionuț Costache, Carlo Casap (50, Ionuț Tănase) – Roberto Grecu, Ianis Hagi (50, Vlad Mihalcea), Andrei Ciobanu (50, Mihai Dobre) – Florinel Coman (50, Sergiu Jurj).
Reprezentativa Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, programat între 21 și 26 martie în Anglia. Alături de țara gazdă, juniorii noștri se vor mai confrunta pentru calificarea la Euro 2015 cu Norvegia și Slovenia.

Andrei Vlad, chemat sub tricolor pentru „Aegean Cup“

Reprezentanții centrului de copii și juniori ai CS Universitatea Craiova au primit astăzi o altă veste bună, portarul Andrei Vlad a fost convocat la naţionala Under 16 a României pentru turneul international „Aegean Cup“, ce se va disputa la Manisa (Turcia), în perioada 18-25 ianuarie.

Portarul Andrei Vlad, convocat la naționala Under 16 (foto: csuc.ro)
Portarul Andrei Vlad, convocat la naționala Under 16 (foto: csuc.ro)

Astfel, goalkeeper-ul grupării din Bănie va avea şansa să înfrunte naţionalele SUA (19 ianuarie, ora 14.30), Turciei (20 ianuarie, ora 14.30) şi Norvegiei (22 ianuarie, ora 12.00).
În cazul clasării pe unul dintre primele două locuri în cadrul grupei, România Under 16 va disputa una dintre finalele competiţiei.
Turneul din Turcia va fi prefaţat de un stagiu de pregătire la CNT Mogoşoaia, în perioada 13-18 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS