16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport70.000 de lei pentru elevii campioni

70.000 de lei pentru elevii campioni

Organizatorii au vorbit despre gala de mâine
Organizatorii au vorbit despre gala de mâine

Gala Sportului Școlar Doljean, eveniment de tradiție organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Dolj, programează mâine a 19-a ediție.
Festivitatea de premiere a elevilor sportivi cu cele mai bune rezultate și a antrenorilor lor va avea loc la Opera Română, cu începere de la ora 16.00.
În cadrul galei vor fi premiați 31 de elevi și 18 profesori cu suma totală de 70.000 de lei, bani oferiți de Consiliul Județean Dolj.
„Către finalul anului ne pregătim să organizăm gala sportului școlar, pentru a-i premia și a-i onora cum se cuvine pe cei care, de asemenea, ne onorează cu rezultate de excepție“, a spus ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Georgică Bercea, inspector școlar general al ISJ Dolj. Profesorul Alin Vancea, inspector de specialitate în cadrul ISJ Dolj, a punctat că premierea va fi făcută după criterii solide: „Avem cu ce ne mândri și anul acesta. A fost o ședință de Consiliu Consultativ, unde s-au hotărât criteriile de selectare a performerilor. Au fost criterii solide, stabilite în unanimitate, și rezultatul lor, acele calupuri de sportivi și antrenori premiați, se va regăsi pe scena Operei Române. Mulțumesc profesorilor, care au demonstrat că în sport echipa contează. Se demonstrează că atunci când toate eforturile merg în același sens se pot face lucruri bune. Sper că la final părinții și copii se vor declara mulțumiți că le-au fost răsplătite eforturile de peste an“.
Geri Mitroi, directorul LPS „Petrache Trișcu“, și Dan Coșei, directorul CSS Craiova, au fost și ei prezenți la întâlnirea cu mass-media și au ținut să mulțumească reprezentanților ISJ Dolj pentru sprijinul acordat. Chiar dacă organizatorii vor anunța numele câștigătorilor abia mâine, un lucru este sigur, acela că instituții școlare specializate în sport vor da grosul premianților.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS