10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Real Madrid, record de goluri într-un an calendaristic pentru o echipă spaniolă

Fotbal – Real Madrid, record de goluri într-un an calendaristic pentru o echipă spaniolă

Formaţia Real Madrid a devenit echipa spaniolă care a marcat cele mai multe goluri într-un an calendaristic, după ce a învins, marţi, la Marrakech, cu scorul de 4-0, pe Cruz Azul (Mexic), în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor, informează L’Equipe și Mediafax. Real Madrid a înscris de la 1 ianuarie şi până în prezent 176 de goluri, cu unul mai mult decât a reuşit echipa FC Barcelona în 2012. Din cele 176 de goluri marcate în 2014, 106 au fost realizate de tripleta Gareth Bale-Karim Benzema-Cristiano Ronaldo.

Real Madrid a înscris 110 goluri în campionatul Spaniei, 37 în Liga Campionilor, 22 în Cupa Spaniei, 2 în Supercupa Europei, 1 în Supercupa Spaniei şi 4 la CM al cluburilor.
În urma succesului din meciul cu formaţia Cruz Azul, Real Madrid a ajuns la a 21-a victorie consecutivă în toate competiţiile. Recordul este deţinut de echipa braziliană Curitiba, cu 24 de victorii consecutive.
Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor, după ce a învins, marţi, la Marrakech, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia mexicană Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, în semifinalele competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sergio Ramos ’15, Benzema ’36, Bale ’50 şi Isco ’72.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS