6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportElevii de la LPS „Petrache Trișcu“ au primit daruri

Elevii de la LPS „Petrache Trișcu“ au primit daruri

Cei mici s-au bucurat de prezenţa lui Moş Crăciun şi a Crăciuniţei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Cei mici s-au bucurat de prezenţa lui Moş Crăciun şi a Crăciuniţei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

La fel cum s-a întâmplat în ultimii ani, cei mai mici dintre elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Bănie au fost vizitați ieri de Moș Crăciun, care le-a adus plase pline cu cadouri oferite de Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova.
Strânși în jurul bradului din sala de scrimă și îmbrăcați în costume tradiționale, copiii au oferit un program artistic: au recitat poezii, au cântat și au dansat. Totodată, cei mici au urmărit un program muzical oferit de ajutoarele Moșului, o Crăciuniță și patru spiriduși dotați cu instrumente de suflat. Pavel Badea speră că elevii din clasele primare prezenți la evenimentul de ieri se vor îndrepta către sportul de performanță, iar după ce vor termina liceul vor fi legitimați la CS Universitatea Craiova. „Având un parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv, venim în fiecare an cu cadouri la acești copii. Ne-am grăbit un pic pentru că mai sunt trei zile și iau vacanță. Suntem extrem de mândri de faptul că ne transmit magia Sărbătorilor prin programul artistic pe care l-au pregătit. Ne dorim ca un număr cât mai mare dintre cei prezenți în sală să facă sport și, dacă va fi de performanță, să vină la CS Universitatea Craiova“, a spus directorul CS Universitatea, la finalul serbării.
Elevii au fost încântați de cadouri, dar mai ales de Moș Crăciun. Unul dintre băieței, Ovidiu, a mărturisit că ar fi vrut să-l tragă de barbă, dar nu și-a făcut curaj. „Cei mai mici dintre elevii noștri înțeleg acum prin sport mai mult joacă. Sperăm că încet-încet vor înțelege și ce înseamnă performanța și vor reprezenta comunitatea și, de ce nu, România la competiții de anvergură“, a încheiat Geri Mitroi, directorul LPS „Petrache Trișcu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS