5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniorii E de la CSU au terminat pe locul patru Turneul „Gheorghe Ola”

Fotbal – Juniorii E de la CSU au terminat pe locul patru Turneul „Gheorghe Ola”

Juniorii E de la CSU s-au clasat în primele patru echipe din țară la nivelul lor de vârstă
Juniorii E de la CSU s-au clasat în primele patru echipe din țară la nivelul lor de vârstă

Juniorii E ai CS Universitatea Craiova au încheiat pe locul patru Turneul „Gheorghe Ola”. Elevii lui Bogdan Budescu și Dumitru Barbu au pierdut astăzi, la Târgoviște, scor 1-4, finala mică a fazei zonale, disputate în compania Școlii de Fotbal „Toni Doboș”, singura reușită a craiovenilor fiind semnată de Sârbu. Pentru gruparea din Bănie au evoluat următorii: Rafael Vlăsceanu – Ianis Zaharia, Bogdan Duţă, Luca Duţă, Fredi Cârpici, Mario Sârbu. Pe parcurs au intrat Răzvan Iovan, Vlăduţ Nedelcu, Denis Lăcraru, Rareş Gheorghiade, Robert Lăpădătescu și Mario Tudor.
„Am făcut un meci bun, spectaculos, în pofida scorului. La pauză am condus cu 1-0, apoi am fost egalaţi. Am mai avut două ocazii de a trece în avantaj, dar ei au fost cei care au marcat. Noi am controlat trei sferturi din meci, ei ultimul sfert. Ne pare rău că nu am urcat pe podium, dar până la urmă şi locul 4 pe ţară reprezintă o performanţă“, a spus directorul tehnic al grupei de copii, Dumitru Barbu, pentru site-ul clubului.

Trofeul „Gheorghe Ola” a fost câștigat de Luceafărul Cluj, care s-a impus în finala mare, cu 2-1, în fața moldovenilor de la Comstar Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS