10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Amir Khan l-a învins pe Devon Alexander, în gala de la Las Vegas

Box – Amir Khan l-a învins pe Devon Alexander, în gala de la Las Vegas

Amir Khan l-ar putea întâlni în 2015 pe Floyd Mayweather
Amir Khan l-ar putea întâlni în 2015 pe Floyd Mayweather

Boxerul britanic Amir Khan l-a învins la puncte pe americanul Devon Alexander, în limitele categoriei welter, sâmbătă seară, la Las Vegas (Nevada), într-un meci fără un titlu pus în joc. Khan (28 ani) a primit decizia în unanimitate (120-108, 119-109, 118-110) și ar putea fi desemnat ca viitor adversar al americanului Floyd Mayweather. Vicecampionul olimpic din 2004 a ajuns la 30 de victorii la profesioniști (patru înfrângeri), în timp ce Alexander a încasat abia a doua înfrângere din carieră, care cuprinde și 26 de victorii, notează Agerpres.
Confruntarea dintre cei doi era programată inițial în decembrie 2013, cu titlul de campion mondial IBF la categoria welter în joc, deținut de american, însă Khan a renunțat la acest duel, încercând să obțină un meci cu Mayweather, campionul WBC și WBA al categoriei. Meciul nu a putut fi stabilit și între Alexander și-a pierdut titlul de campion IBF în fața lui Shawn Porter.
Khan și-a reiterat dorința de a boxa cu Mayweather, care, însă, ar dori să lupte cu filipinezul Manny Pacquiao, în luna mai, în ceea ce ar putea fi considerat un meci al deceniului, potrivit AFP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS