11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniorii E de la CSU Craiova luptă pentru Trofeul „Gheorghe Ola“

Fotbal – Juniorii E de la CSU Craiova luptă pentru Trofeul „Gheorghe Ola“

Dumitru Barbu (stânga, rândul de sus) și Bogdan Budescu trebuie să-i îndrume spre victorii frumoase pe juniorii E la Turneul „Gheorghe Ola”
Dumitru Barbu (stânga, rândul de sus) și Bogdan Budescu trebuie să-i îndrume spre victorii frumoase pe juniorii E la Turneul „Gheorghe Ola”

Formația de juniori E a CS Universitatea Craiova se află în fața unei mari provocări, urmând să evolueze începând de mâine și până duminică, la Târgoviște, la faza finală a Turneului „Gheorghe Ola”, la startul căreia se mai regăsesc alte șapte echipe: Comstar Vaslui, Dunărea Galaţi, Viitorul 2010 Buzău, Luceafărul Cluj, Kinder Târgovişte, Plimob Sighetu Marmaţiei și Toni Doboş Bucureşti. Competitoarele vor fi împărţite în două grupe, iar câștigătoarele vor lupta pentru trofeul pus în joc, în timp ce ocupantele locurilor doi se vor întâlni în finala mică. Programul de desfășurare al întrecerii de la Târgoviște urmează să se stabilească mâine dimineață, la ședința tehnică.
Directorul tehnic în materie de fotbal juvenil de la CS Universitatea Craiova, Dumitru Barbu, şi antrenorul grupei de copii, Bogdan Budescu, au la dispoziţie următorul lot: Rafael Vlăsceanu, Răzvan Iovan, Ianis Zaharia, Bogdan Duţă, Fredi Cîrpici, Luca Duţă, Mario Sîrbu, Vlăduţ Nedelcu, Denis Lăcraru, Rareş Gheorghiade, Robert Lăpădătescu, Mario Tudor.
„Grupa de 2005 este de mare perspectivă, cu copii talentaţi, care sigur vor face parte din viitorul fotbalului craiovean. Ne dorim ca la acest turneu să jucăm un fotbal de calitate, spectaculos și eficient şi să fim apreciaţi de partenerii de întrecere“, a declarat Silviu Bogdan, managerul general al Centrului de copii şi juniori al grupării alb-albastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS