15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) - Liviu Andrieș: Încheiem anul 2014 cu o deplasare foarte grea

Handbal (m) – Liviu Andrieș: Încheiem anul 2014 cu o deplasare foarte grea

Liviu Andrieș speră să bifeze un succes în ultima confruntare din 2014
Liviu Andrieș speră să bifeze un succes în ultima confruntare din 2014

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Liviu Andrieș, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că meciul cu HC Vaslui va fi unul dificil, punctând că o victorie în această partidă ar putea salva sezonul care a început dezastruos pentru formația gorjeană, informează Agerpres. Tehnicianul oltenilor a afirmat că echipa sa are un atu față de cea vasluiană, Energia Târgu Jiu având trei victorii consecutive în ultimele trei meciuri, în comparație cu HC Vaslui, care nu a acumulat puncte în ultimele etape.
„Încheiem anul 2014 cu o deplasare destul de grea, chiar foarte grea, întâlnim o echipă care chiar dacă e pe locul 11, cu doar 12 puncte, cred că a fost revelația acestui campionat. E o echipă care joacă un handbal destul de bun, în viteză și e echipa care joacă până în minutul 60, deci e o echipă care niciodată nu poți să fii sigur că ai câștigat indiferent cât este scorul. Este o echipă care a pus probleme echipelor din Liga Națională, este o deplasare foarte grea pentru noi, dar nu imposibilă. Ne ducem să jucăm și să câștigăm puncte, mai ales că suntem într-o revenire de formă. Avem și un atu în comparație cu ei, în ultimele trei etape noi am câștigat, pe când ei nu au acumulat puncte și cred că acesta este avantajul nostru. E clar că am putea să salvăm acest sezon cu o victorie la Vaslui, sezonul nu prea a fost extraordinar pentru noi, am acumula 12 puncte, chiar am putea depăși Vasluiul în clasament și putem spune că am salva acest tur de campionat”, a afirmat Andrieș.

Sunt probleme de lot

În ceea ce privește lotul, Energia Târgu Jiu întâmpină aceleași probleme ca și în meciul cu Potaissa Turda, trei jucători lipsind de la echipă.
„În continuare sunt aceleași probleme pe care le-am avut și la meciul cu Turda, lipsesc trei jucători, e vorba de Mota, Kekezovic cu problemele familiale și Bogdan Mănescu. În rest, la ora actuală tot lotul, chiar dacă mai sunt mici probleme, este valid și sper ca la ora jocului, mai avem două antrenamente până la ora meciului și îmi doresc ca la aceste două antrenamente să nu se întâmple nimic din punct de vedere medical, toți jucătorii pe care îi avem la dispoziție să fie apți pentru acest meci destul de greu”, a mai spus Liviu Andrieș.
Meciul HC Vaslui – Energia Târgu Jiu, din etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal masculin, se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS