16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie de trei puncte în Banat

Victorie de trei puncte în Banat

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a respectat calculele hârtiei și a câștigat cu scorul de 3-1 (22-25, 25-21, 25-22, 25-21) partida din deplasare cu nou-promovata Volei Club Banatul Caransebeș, din cadrul etapei a 9-a din Divizia A1.
Meciul s-a disputat la Lugoj, deoarece sala din Caransebeș este în reparații. Echipă bănățeană a fost destul de aproape să obțină un punct, dar Laurențiu Lică și colegii săi au plecat acasă cu toate punctele puse în joc. Trebuie menționat că majoritatea componenților echipei din Caransebeș au evoluat la SCM-U Craiova în ultimele sezoane: Laurențiu Vînătoru, Dan Borota, Todor Filip, Vladan Aleksic, Vladimir Jovic, Ionuț Teleleu. Deși are jucători extrem de valoroși, formația bănățeană nu reușește să părăsească subsolul clasamentului, ocupând locul zece, cu șapte puncte.
După a șaptea victorie din acest sezon, SCM-U Craiova și-a consolidat locul patru în clasament, având 19 puncte, cu patru mai mult decât echipa de pe locul cinci, CSM București. Pe podiumul Diviziei A1 se află: Constanța (26 p), Zalău (23) și Dinamo (21). În etapa următoare, elevii lui Dan Pascu vor primi vizita campioanei Tomis Constanța, meciul fiind programat sâmbătă, 13 decembrie.
Echipa feminină de volei SCM-U Craiova joacă astăzi, de la ora 12.30, în deplasare, cu Universitatea Cluj, în ultimul meci din etapa a noua a Diviziei A1. Oltencele ocupă locul 9 în clasament, cu șase puncte, în timp ce voleibalistele de la „U“ Cluj se află pe ultimul loc, cu cinci puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS