8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) – Dedu: Trebuie să ne păstrăm speranţa

Handbal (f) – Dedu: Trebuie să ne păstrăm speranţa

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat ieri seară, după înfrângerea României în faţa Norvegiei, de la Campionatul European, că nu a fost „un meci tocmai reuşit al nostru” şi că „trebuie să ne păstrăm speranţa”. „Un meci nu tocmai reuşit al nostru, un început de Campionat European greu. Personal, apreciez că au fost foarte mulţi români la meciul de la Debrecen, cunoscători de handbal, au tratat echipa cu dragoste şi respect. Au arătat că ştiu ca avem foarte multe meciuri în faţă, iar faptul că azi a fost un meci mai puţin reuşit nu a schimbat atitudinea lor pozitivă faţă de fete”, a declarat Dedu, pentru Mediafax.

El a făcut referiri şi la următoarea partidă a României din grupa B, cu Danemarca: „Va fi un meci foarte greu cu Danemarca, echipă care a învins de curând chiar Norvegia. Orice rezultat este posibil, e un campionat lung, nu e doar un meci şi trebuie să ne păstrăm speranţa”.

Naţionala feminină a României a pierdut, ieri seară, primul meci din grupa B a Campionatului European, cu Norvegia, cu scorul de 17-29 (7-16).

În grupa B, România va juca în continuare cu Danemarca (9 decembrie, ora 19.15) şi cu Ucraina (11 decembrie, ora 19.15).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS