10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii nu se tem de Steaua

Fotbal – Alb-albaștrii nu se tem de Steaua

Emil Săndoi și Pablo Brandan au fost pe aceeași lungime de undă în privința disputei cu Steaua, din Cupa României
Emil Săndoi și Pablo Brandan au fost pe aceeași lungime de undă în privința disputei cu Steaua, din Cupa României

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și căpitanul Pablo Brandan au prefațat partida cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României, programată joi, de la ora 20.30 (Pro TV), pe stadionul „Ion Oblemenco”.
„Venim după încă o victorie, am învins Ceahlăul acasă, și ne-au ajutat puțin și rezultatele din cadrul etapei, pentru că am reușit să ne clasăm pe un loc patru, poziție pe care ne-am dori să o păstrăm și după ultima rundă a turului, când jucăm la CFR Cluj. Joi vom avea parte de un meci în altă competiție, una a surprizelor, pe care eu și Sorin Cârțu am reușit să o câștigăm și ca jucători, el și ca antrenor. Întâlnim un adversar care nu mai are nevoie de prezentare. Steaua a reușit să se impună și la Botoșani luni seară, în campionat, într-o partidă pe care au dominat-o și cred că au câștigat-o cât se poate de meritat. Este o echipă care are în componență numai internaționali, care domină autoritar fotbalul românesc în ultimii ani, iar noi, chiar dacă ne confruntăm în continuare cu unele probleme medicale, suntem o echipă pe val. Ne jucăm șansa și pe lângă parcursul foarte bun pe care l-am avut până în acest moment, cred că dacă am reuși și o calificare în semifinalele Cupei ar fi de-a dreptul incredibil”, a declarat Emil Săndoi.
„Sunt fericit pentru parcursul pe care l-am avut, pentru colegi, pentru că la fiecare antrenament și la fiecare meci ne vedem de treaba noastră și ne gândim numai la victorie și vrem să lăsăm o impresie bună tot timpul. Cei doi antrenori (Emil Săndpi și Sprin Cârțu – n.r.) ne-au ajutat foarte mult de când au venit și am ieșit dintr-o situație neplăcută. Acum avem oportunitatea să trecem mai departe în Cupă, întâlnim un rival tare, care joacă foarte bine, domină fotbalul românesc de câțiva ani, dar avem foarte multă încredere. O să fie o partidă frumoasă pentru suporteri, pentru noi, ca jucători, pentru staff. Este o confruntare pe care am așteptat-o din momentul tragerii la sorți. O să fie un meci și cu încărcătură pentru Craiova, pentru că este ultimul pe stadionul Ion Oblemenco și sperăm ca la sfârșit de meci să ne bucurăm”, a spus Pablo Brandan.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS