10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăieţii lui Pascu luptă în Ungaria

Băieţii lui Pascu luptă în Ungaria

Voleibaliștii craioveni au eliminat în primul tur formația Partizan Belgrad
Voleibaliștii craioveni au eliminat în primul tur formația Partizan Belgrad

După ce au eliminat formaţia sârbă Partizan Belgrad în turul întâi din Cupa CEV, voleibaliştii de la SCM-U Craiova îşi doresc să avanseze în sferturile de finală ale celei de-a doua competiţii la nivel european.
Pentru a realiza acest lucru, elevii lui Dănuţ Pascu trebuie să elimine echipa ungară RC Kecskemet. Meciul tur se va juca astăzi, de la ora 19.00, pe terenul celor de la Kecskemet, iar returul este programat o săptămână mai târziu, de la ora 18.30, în Polivalenta din Bănie.
Kecskemet a eliminat în 16-imile de finală altă echipă românească, Dinamo Bucureşti. Bucureştenii se impuseseră cu 3-2 în Ungaria, apoi jucătorii din ţara vecină au câştigat în capitala României cu 3-1.
De la dinamovişti, dar şi de la echipa din Baia Mare au obţinut oltenii informaţii preţioase despre adversara de astăzi. „Kecskemet este o echipă periculoasă, imprevizibilă. Am informaţii despre ei, pentru că cei de la Baia Mare au făcut meciuri de verificare cu ei în august şi septembrie, dar şi cei de la Dinamo m-au ajutat cu înregistrarea meciurilor. Sunt o echipă serioasă, care luptă până la capăt. Rezultatul pe care l-au avut în partida retur cu Dinamo spune multe. Dinamoviştii au făcut greşeala de a-i desconsidera puţin, pentru că ei câştigaseră cu 3-2 în Ungaria şi erau foarte siguri de victorie în retur şi de calificare. Ungurii au venit determinaţi, motivaţi, au luptat, au crezut în şansa lor şi au câştigat“, a spus Pascu. Craiova s-a calificat în optimi după ce a fost învinsă cu 3-2 de Partizan, la Belgrad, apoi s-a impus cu 3-0 în Polivalentă. Delegaţia alb-albastră a plecat ieri-dimineaţă spre Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS