9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii vor victorii în weekend

Voleibaliştii vor victorii în weekend

După ce etapa trecută au făcut primul pas greșit pe teren străin, voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor să își ia revanșa în partida de pe teren propriu cu Arcada Galați, programată sâmbătă, de la ora 14.00, în Polivalenta din Bănie.
Adversara este o nou promovată, dar o echipă cu potențial, incomodă, aflată pe val. În ultimele trei runde, gălățenii s-au impus, iar pentru acest sezon au același obiectiv ca și oltenii, clasarea în partea superioară a Diviziei A1, care să le asigure prezența în ediția viitoare a Cupelor Europene. Tocmai de aceea, antrenorul Dănuţ Pascu spune că meciul va fi un meci dificil.
Și echipa feminină de volei SCM-U Craiova joacă sâmbătă acasă, dar în sala „Ion Constantinescu”, de la ora 18.00, cu CSU Medicina Târgu Mureș în etapa a opta din Divizia A1. Antrenorul secund Adrian Popescu face apel la public să vină să încurajeze echipa.
După șapte etape disputate, echipa masculină SCM-U Craiova ocupă locul patru în clasament, cu 14 puncte, în timp ce fetele se situează pe poziţia a 11-a cu 5 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS