11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampioanele mondiale se antrenează în Bănie

Campioanele mondiale se antrenează în Bănie

10683157_4892666572258_1295389839_o

Echipa feminină de handbal junioare a României, care în vară a devenit campioană mondială, efectuează un stagiu de pregătire la Craiova, urmând ca în perioada 4-6 decembrie, elevele lui Aurelian Roșca și Gavril Kozma să dispute un turneu internațional, la care vor mai veni alte trei selecționate similare, Danemarca, Spania și Ungaria.
Cele mai valoroase handbaliste junioare din lume în 2014 s-au acomodat deja cu Polivalenta din Bănie, locul unde își vor desfășura activitatea în perioada următoare.
Lotul cuprinde 18 jucătoare: Mădălina Ion, Iulia Dumansca, Alexandra Prodan  – portari, Alexandra Dindiligan, Alexandra Carașol, Andreea Corban, Florența Ilie
Sonia Saraficenau – extreme,  Bianca Bazaliu, Sonia Vasiliu, Anca Vasiliu, Iulia Andrei
Loredana Vartic – interi, Cristina Laslo, Elena Tache, Daniela Corban – centri, Lorena Ostase, Florentina Craiu – pivoți. Din staff-ul tehnic mai face parte și kinetoterapeutul Nicolae Metătăsaru.
Elevele lui Roșca și Kozma vor disputa amicalele cu Ungaria, Danemarca și Spania.
Meciurile vor avea loc în trei orașe diferite din Oltenia, după cum urmează: pe 4 decembrie, la Craiova se vor juca partidele România – Ungaria și Danemarca – Spania, apoi o zi mai târziu, la Caracal, România va întâlni Spania, iar Ungaria va evolua cu Danemarca. Pe 6 decembrie, meciurile se vor disputa la Slatina, după următorul program: România – Danemarca, Spania – Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS