6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport12 echipe la Memorialul „Paul Stuparu“

12 echipe la Memorialul „Paul Stuparu“

Regretatul profesor Paul Stuparu va fi omagiat astăzi
Regretatul profesor Paul Stuparu va fi omagiat astăzi

La un an de la dispariția marelui antrenor craiovean de handbal Paul Stuparu, mai multe instituții de sport din Craiova organizează astăzi prima ediție a Memorialului „Paul Stuparu“ la handbal mixt. Inițiativa a aparținut Facultății de Educație Fizică și Sport și Asociației Pro EFS Craiova, susținute de CS Universitatea Craiova, SCM Craiova și Asociația Județeană de Handbal Dolj.
Competiția handbalistică va fi găzduită de Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, cu începere de la ora 10.30, și se adresează studenților. Conform regulamentului, componența echipelor va fi de maximum opt jucători, se va juca 5+1, obligatoriu cu două fete în teren. O repriză va dura zece minute, nu 30, cât are o repriză într-un meci oficial. „S-au înscris neașteptat de multe echipe, 12, și de aceea vom disputa mâine șase meciuri eliminatorii, apoi marțea viitoare vor avea loc celelalte partide. Vom oferi premii pentru cel mai bun portar, golgheter, cel mai tehnic jucător (masculin și feminin). Am invitat foști elevi și colegi ai regretatului profesor Paul Stuparu, dar și familia acestuia“, a explicat ieri pentru GdS conferențiar universitar doctor Cătălin Popescu.
Reputatul antrenor s-a stins din viață pe 25 septembrie 2013, la doar 67 de ani. Ca antrenor la CS Universitatea Craiova, Paul Stuparu a obținut titlul de campion naţional în 1992 şi 1993.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS