10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Petre Grigoraş: Suma de 600.000 de euro e prea mică pentru transferul lui Mihai Roman

Fotbal – Petre Grigoraş: Suma de 600.000 de euro e prea mică pentru transferul lui Mihai Roman

Mihai Roman (în roșu) ar putea îmbrăca tricoul Stelei din returul Ligii I
Mihai Roman (în roșu) ar putea îmbrăca tricoul Stelei din returul Ligii I

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că suma de 600.000 de euro este prea mică pentru transferul lui Mihai Roman, atacant care se află pe lista de achiziţii a clubului Steaua. „Din ce ştiu eu, nu a avut nici o discuţie între cele două cluburi, sunt doar zvonuri care au apărut. Stelei îi va fi destul de greu să îl ia momentan. Dacă va fi să se facă, atunci înseamnă că şi Steaua îl doreşte foarte, foarte mult şi clubul Pandurii Târgu Jiu va fi foarte, foarte mulţumit. 600.000 nu e un preţ corect. Din punctul meu de vedere e prea puţin. Dacă aş fi conducător la clubul Pandurii eu nu i-aş da drumul cu 600.000 de euro. Asta e părerea mea, dar nu sunt preşedinte sau patron, eu sunt antrenor”, a spus Grigoraş, conform site-ului oficial al grupării gorjene.
Tehnicianul a menţionat că Mihai Roman are nevoie de Pandurii Târgu Jiu pentru că este important la vârsta lui să joace. „El este un jucător pe care îl apreciez foarte mult, are şi tinereţea şi valoroarea de partea lui. A început să joace din ce în ce mai bine în ultimul timp pentru că a avut o perioadă la Săgeata Năvodari în care nu a evoluat din cauza unei accidentări. Eu am spus că el are nevoie de jocuri, aşa cum şi Pandurii Târgu Jiu are nevoie de el. Am discutat cu el, nu ştie absolut nimic pentru că nu a vorbit cu nimeni”, a precizat Grigoraş.
Atacantul craiovean Mihai Alexandru Roman a semnat, în iulie, un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani cu Pandurii Târgu Jiu. Roman, în vârstă de 22 de ani, a fost component al echipelor FC Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj, CS Turnu Severin şi Săgeata Năvodari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS