10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au calificat neașteptat de ușor!

S-au calificat neașteptat de ușor!

Sârbii Craiovei, Predrag Bicanin și Petar Turanjanin (în alb-albastru), au făcut un meci bun
Sârbii Craiovei, Predrag Bicanin și Petar Turanjanin (în alb-albastru), au făcut un meci bun

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova s-au calificat miercuri fără emoții în optimile de finală ale Cupei CEV, după ce au eliminat formația Partizan Belgrad. Învinşi la limită, la Belgrad, săptămâna trecută, cu 3-2, oltenii au întors miercuri soarta calificării pe teren propriu, după ce s-au impus cu 3-0 (25-22, 25-21, 25-14), după o oră și 15 minute de joc.
Atât antrenorul Dănuț Pascu, cât și căpitanul echipei, Laurențiu Lică, au spus la finalul partidei din Sala Polivalentă că nu se așteptau să treacă așa de ușor de formația din țara vecină.
„Sincer, nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Oaspeții nu au mai fost așa de arțăgoși cum au fost în sala lor, dar cred că și presiunea pe care am pus-o din primul minut i-a făcut să lase un pic garda jos, iar în ultimul set am defilat“, a punctat Laurențiu Lică.
„Și pentru mine este o surpriză că am câștigat destul de clar astăzi, dar consider că este rezultatul muncii întregii echipe, nu a ieșit un singur jucător în evidență. Am pregătit foarte bine jocul, am încercat să le contracarăm punctele forte. Au avut doi voleibaliști de mare excepție pe care am reușit să-i anihilăm în partida de la Craiova. Nu prea le-a ieșit nimic, deoarece ne-am pregătit foarte bine“, a completat Pascu.
În meciul cu Partizan Belgrad, sârbii din lotul craiovean, Predrag Bicanin și Petar Turanjanin (fost jucător la Partizan), au avut o prestație foarte bună. „Voleibaliştii mei sârbi au jucat foarte bine, au fost mai motivați. Și la meciul de la Belgrad au vrut să joace cu ambiție, dar nu prea le-a ieșit“, a mai spus Pascu.

DSC_9717

Craiovenii au gânduri mari în Cupa CEV

Următorul adversar al echipei craiovene va fi formația ungară RC Kecskemet, care a eliminat Dinamo. În tur, bucureștenii se impuseseră cu 3-2 în deplasare, apoi Kecskemet a câștigat surprinzător partida retur de la București cu scorul de 3-1.
Oltenii vor să ajungă cât mai departe în Cupa CEV. „Vom încerca să trecem și de cei de la Kecskemet“, a spus căpitanul Laurențiu Lică, în timp ce antrenorul Dan Pascu a spus că această competiție îi motivează pe elevii săi: „Nu ne sperie nici competiția, care este una a echipelor bune din Europa, nici adversarul. Pregătim toate meciurile la victorie. Ne dorim să ajungem cât mai departe în cupele europene“.
Meciul tur cu Kecskemet se va juca în intervalul 2-4 decembrie, în Ungaria, iar returul este programat în intervalul 16 – 18 decembrie, la Craiova, și urmează ca în perioada următoare cele două cluburi să fixeze zilele și orele la care vor avea loc meciurile.
Până atunci, SCM-U Craiova va juca duminică în campionatul intern, în deplasare, în compania formației CSM București. Partida va începe la ora 19.30 și va fi transmisă în direct de Digisport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS