13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Hagi: Chivu să se întoarcă în fotbal, la mine are uşa deschisă oricând

Fotbal – Hagi: Chivu să se întoarcă în fotbal, la mine are uşa deschisă oricând

Cristi Chivu este dorit de Hagi la FC Viitorul
Cristi Chivu este dorit de Hagi la FC Viitorul

Gheorghe Hagi a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că ar fi bine ca fostul fundaş Cristian Chivu să se întoarcă în fotbal indiferent în ce funcţie, precizând că acesta are „uşa deschisă oricând” la clubul pe care îl finanţează, FC Viitorul. „Cristian Chivu e bine să se întoarcă în fotbal. În ce funcţie? Orice îşi doreşte el pentru că are meritele lui, are experienţă mare. Eu l-am văzut mereu în fotbal, în funcţie administrativă, tehnică, este nevoie de oameni ca el. Pot să îl văd oricând, orice. Stau de vorbă cu el mereu şi ştie că îl apreciez. E un băiat competitiv şi pe latura administrativă şi pe cea tehnică. E un băiat inteligent. La mine ştie că are uşa deschisă oricând”, a spus Hagi, conform Mediafax.
În cursul acestei săptămâni, presa sportivă din Italia a vehiculat informaţia potrivit căreia Cristian Chivu ar putea ocupa postul de antrenor secund în staful tehnic al lui Roberto Mancini la Internazionale Milano.
Fundaşul Cristian Chivu şi-a anunţat retragerea din activitate la 31 martie, dată la care şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Internazionale Milano, grupare la care evolua de şapte sezoane. Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS