22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoroftei, determinat să nu mai demisioneze

Doroftei, determinat să nu mai demisioneze

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, vineri, la Izvorani, că sportivii, antrenorii şi preşedinţii de cluburi l-au determinat să renunţe la ideea de a demisiona din funcţie. „Am intenţionat să-mi dau demisia, dar oamenii de box din ţară nu au fost de acord. M-au întors sportivii, antrenorii şi preşedinţii de club din ţară, care vor să-i reprezint şi să fiu alături de ei. Am crezut că poate e mai bine să plec şi să vină altcineva, care să facă mai mult decât mine“, a declarat Doroftei, citat de Mediafax.
Leonard Doroftei se află la conducerea FR de Box din 23 noiembrie 2012. El declara, luni, agenţiei Mediafax, că în proporţie de 99 la sută s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor.
Fostul campion mondial WBA a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea federaţiei, în septembrie, după un conflict cu vicepreşedintele Vasile Câtea.
Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) organizează vineri, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, o întâlnire la nivel înalt în cadrul căreia se vor evalua potenţialul olimpic al României, precum şi priorităţile în pregătirea sportivilor în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS