16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTecău şi Rojer, înfrângere dramatică ieri cu frații Bryan - UPDATE

Tecău şi Rojer, înfrângere dramatică ieri cu frații Bryan – UPDATE

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a fost învinsă, ieri, cu scorul de 6-7 (4), 3-6, 10-6, în a doua partidă din cadrul Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra, disputată împotriva liderilor mondiali, fraţii gemeni Mike şi Bob Bryan (SUA). Tecău şi Rojer au condus cu 4-0 în super tie-break, dar cei doi Bryan au întors scorul în favoarea lor, reuşind să se impună după o oră şi 32 de minute. Aceasta este a doua înfrângere a perechii româno-olandeză, după ce a pierdut şi luni, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-12, în faţa echipei Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3. Americanii au pierdut şi ei prima întâlnire, scor 6-7 (3), 3-6, cu Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numărul 8.

UPDATE

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda), favoriţi 5, nu mai au nici o şansă de accedere în semifinalele Turneului Campionilor, după ce cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numărul 8, a câştigat meciul cu Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia).

Perechea Lukasz Kubot/Robert Lindstedt a învins, aseară, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), obţinând astfel a doua victorie în grupa A a Turneului Campionilor.

În ultimele partide din grupa A, Tecău şi Rojer vor juca în compania perechii Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), care au obţinut deja două succese, iar fraţii Bryan vor întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Una dintre echipele care se întâlnesc în acest ultim meci va înregistra a doua victorie în grupă şi va accede în semifinale, alături de Lindstedt şi Kubot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS