16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalul doljean este în doliu: Liviu Răducan a trecut în neființă

Fotbalul doljean este în doliu: Liviu Răducan a trecut în neființă

Liviu Răducan a trecut în lumea celor drepți
Liviu Răducan a trecut în lumea celor drepți

Fotbalul craiovean a mai pierdut un om valoros: Liviu Răducan. Fostul președinte al formației Prometeu Craiova s-a stins ieri seară din viață la vârsta de 57 de ani, răpus de o boală nemiloasă. General de brigadă și fost Inspector Șef al Inspectoratului Pentru Situații de Urgență (ISU) Oltenia al Județului Dolj, Liviu Răducan va înmormântat sâmbătă, la ora 12.00, la Cimitirul „Nord”, cu plecare de la capela bisericii de la Electroputere, de pe Calea București.
„Sunt copleșit de durere, ca și restul familiei. A fost un om bun, care a ajutat multă lume și care a iubit fotbalul și sportul enorm. Ne-a părăsit mult prea devreme”, a spus fratele lui Liviu Răducan, Paul, managerul Școlii de Fotbal „Gică Popescu”.
„Cu inimile îndurerate ne rugăm pentru odihna veșnică a celui care a fost un om de aleasă omenie. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe generalul nostru drag, Liviu Răducan”, a scris pe un site de socializare Daniel Sandu, fost fundaș la Prometeu Craiova și pompier în cadrul ISU Dolj.
„Să vă odihniți în pace, să ne vegheați de sus și să ne ocrotiți cum ați făcut-o întotdeauna. Vă iubim și vă respectăm”, a fost mesajul lui Ionuț Rotaru, fost fotbalist al echipei Prometeu Craiova și angajat al ISU Dolj.
Familia lui Liviu Răducan a primit condoleanțe și din partea Asociației Județene de Fotbal Dolj și numeroși conducători de club din întreaga Oltenie.

Dumnezeu să-l odihnească!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS