10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au revenit la antrenamente

Alb-albaștrii au revenit la antrenamente

Bojan Brac (în centru) a fost  prins la mijloc de multe ori de colegi
Bojan Brac (în centru) a fost prins la mijloc de multe ori de colegi

Oficialii grupării CS Universitatea Craiova au „decretat“ două zile de pauză pentru jucători după succesul de la Iași, ambele trecând foarte rapid în opinia majorității fotbaliștilor, care au revenit ieri în Bănie pentru a pregăti meciul cu Rapid, programat luni, 24 noiembrie, de la ora 20.30, pe „Ion Oblemenco“. În ciuda vremii posomorâte, atmosfera din lotul alb-albaștrilor a fost foarte destinsă și frumoasă, nu au lipsit glumele, astfel că revenirea la efort a fost plăcută. Sub supervizarea antrenorului Emil Săndoi, preparatorul fizic Cornel Blejan a comandat alergări și exerciții la TRX, finalul ședinței desfășurate pe terenul „Zoltan Crișan“ încheindu-se cu miuțe. A fost o prezență numeroasă la lecția de ieri, alături de Brandan și compania pregătindu-se și câțiva tineri de la echipa a doua, iar la capitolul absențe și-au trecut numele stranierii Thaer Bawab și Nuno Rocha, plecați să evolueze sub tricolorul Iordaniei, respectiv Capului Verde. Ceva mai devreme a părăsit ședința Sebastian Achim, fundașul dreapta având mici probleme musculare.
De la primul antrenament al săptămânii a fost „menajat“ Sorin Cârțu, directorul tehnic, care ieri a împlinit 59 de ani, fiind angrenat în glume și povestiri cu câțiva membri ai staff-ului și apropiați ai echipei undeva la marginea terenului.

Sorin Cârțu a depănat amintiri suporterilor de pe margine
Sorin Cârțu a depănat amintiri suporterilor de pe margine

Astăzi şi sâmbătă au fost stabilite câte două şedinţe de pregătire, de la 10.30 şi 15.30, în vreme ce mâine alb-albaştrii au un singur antrenament, de la ora 15.30, tot unul fiind programat și duminică, dar de la ora 10.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS