5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraș, mulțumit de adversarul din sferturile Cupei Ligii

Grigoraș, mulțumit de adversarul din sferturile Cupei Ligii

Pandurii Târgu Jiu va întâlni pe Oțelul Galați în sferturile de finală ale Cupei Ligii, conform tragerii la sorți de ieri, de la sediul LPF, disputa urmând să aibă loc în perioada 12-14 decembrie, pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu. Trupa lui Grigoraș a mai învins Oţelul de două ori în această toamnă, cu 4-0 în campionat, la Târgu Jiu, şi cu 3-2 la Galaţi, în optimile Cupei României.
„Cred că e o tragere la sorţi mai mult decât bună pentru noi, jucăm acasă contra unei echipe pe care am mai învins-o şi în campionat, dar şi în Cupa României. Avem un avantaj asupra lor. Tratăm fiecare competiţie foarte serios, e o şansă bună pentru noi să mergem mai departe“, a spus antrenorul gorjenilor, pentru site-ul oficial. „Sper ca ei (pandurii – n.r.) să-şi fi regăsit plăcerea şi moralul după victoria de la Braşov. Ne cam lipsea moralul în ultima vreme. E bine că am adus cele trei puncte de acolo deşi meciul nu a fost deloc unul facil. Avem o şansă şi în Cupa României şi în Cupa Ligii, să sperăm că vom câştiga şi în meciurile rămase din campionat, depinde numai de noi să profităm de un program accesibil cu echipe care pot fi bătute“, a mai spus Petre Grigoraş.
Iată celelalte meciuri din sferturile Cupei Ligii: Dinamo – Universitatea Cluj, CSMS Iaşi – Steaua și Astra Giurgiu – FC Viitorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS