10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Iorgulescu: Sper ca naţionala să fie ocolită de ghinionul pe care pe care l-a avut acum 29 de ani

Fotbal – Iorgulescu: Sper ca naţionala să fie ocolită de ghinionul pe care pe care l-a avut acum 29 de ani

Gino Iorgulescu nu-și aduce aminte cu plăcere de ultima întâlnire a naționalei României cu Irlanda de Nord
Gino Iorgulescu nu-și aduce aminte cu plăcere de ultima întâlnire a naționalei României cu Irlanda de Nord

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că îşi doreşte ca echipa naţională să nu mai aibă ghinionul din 1985, când a fost învinsă de Irlanda de Nord, scor 0-1, în preliminariile CM-1986, precizând că important pentru tricolori în meciul de vineri este să nu primească gol. „Pentru vineri seară, îmi doresc ca România să nu primească gol. Dacă va reuşi să marcheze în aceste condiţii, va fi perfect în perspectiva calificării la Euro. Îmi doresc, de asemenea, ca România de astăzi să fie ocolită de ghinionul pe care l-am avut noi în urmă cu 29 de ani, tot împotriva Irlandei de Nord. Norocul se poate şi întoarce”, a declarat Gino Iorgulescu, pentru Mediafax.
Şeful LPF atrage atenţia asupra faptului că echipele româneşti au avut întotdeaua întâlniri dificile cu cele britanice, din cauza diferenţei de forţă. „Îmi doresc foarte mult ca naţionala noastră să evolueze bine în partida cu Irlanda de Nord, e foarte important să obţină un rezultat bun din întâlnirea cu cel mai puternic adversar din grupa de calificare pentru Euro 2016. Pentru echipele româneşti au fost întotdeauna dificile întâlnirile cu cele provenind din fotbalul anglo-saxon, din cauza diferenţei de forţă. Nouă ne-au convenit mai mult meciurile cu echipele care practică un stil latin, apropiat de al nostru”, a adăugat Iorgulescu.
Partida România – Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS