10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii Târgu Jiu va juca în sferturile Cupei Ligii cu Oţelul Galaţi

Fotbal – Pandurii Târgu Jiu va juca în sferturile Cupei Ligii cu Oţelul Galaţi

Gorjenii (în alb) vor juca împotriva gălățenilor în Cupa Ligii
Gorjenii (în alb) vor juca împotriva gălățenilor în Cupa Ligii

Astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor Cupei Ligii. După ce în faza optimilor a trecut de Gaz Metan Mediaş în deplasare cu scorul de 1-0, Pandurii Târgu Jiu va întâlni acum în sferturi formaţia Oţelul Galaţi, întâlnirea urmând să aibă loc în perioada 12-14 decembrie pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

„Tragerea la sorţi de azi pentru meciurile din Cupa Ligii a fost una cu noroc, e normal pentru că jucăm acasă cu Oţelul pe care i-am mai învins de două ori în acest sezon. Avem atuuri să câştigăm acest meci în care vom porni ca favoriţi. Tratăm şi acest meci foarte serios, este o competiţie care a pus în joc un nou trofeu, iar noi o respectăm şi vom face totul să câştigăm. Şansele sunt mari să jucăm în semifinalele Cupei Ligii. Concluzia e că pentru noi e o tragere cu noroc. E bine că mai avem şi noroc”, a declarat directorul sportiv al pandurilor, Robert Bălăeț.

Pandurii lui Grigoraș au mai învins Oţelul de două ori în această toamnă, 4-0 în campionat, la Târgu Jiu, şi 3-2 la Galaţi, în optimile Cupei României.
Sferturi Cupa Ligii: Dinamo – Universitatea Cluj, CSMS Iaşi – Steaua, Astra Giurgiu – FC Viitorul, Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi.
Jocurile se vor disputa conform următoarelor criterii:
– dacă după 90 de minute scorul va fi egal, vor urma două reprize de prelungire a câte 15 minute;
– dacă egalitatea se va menţine şi după 120 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS