21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Arsenal oferă 8,5 milioane de lire sterline clubului Tottenham pentru Chiricheş

Fotbal – Arsenal oferă 8,5 milioane de lire sterline clubului Tottenham pentru Chiricheş

Chiricheș (în alb) ar putea să se relanseze în Anglia, la Arsenal
Chiricheș (în alb) ar putea să se relanseze în Anglia, la Arsenal

Clubul Arsenal Londra doreşte să-l achiziţioneze pe fundaşul Vlad Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere grupării Tottenham suma de 8,5 milioane de lire sterline (aproape 11 milioane de euro) pentru internaţionalul român, informează Mediafax, care citează presa engleză. „Tunarii” l-au pierdut vara trecută pe Thomas Vermaelen, care a fost achiziţionat de FC Barcelona. Managerul Arsene Wenger a decis să nu aducă un înlocuitor pentru fundaşul belgian, hotărâre care pare să nu fi fost una inspirată. De aceea, tehnicianul încearcă să completeze lotul în următoarea parioadă de transferuri.
De un împrumut al românului sunt interesate campioana Italiei, Juventus Torino, şi Internazionale Milano, potrivit unei informaţii apărute, săptămâna trecută, pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio.
Juventus îl vrea pe Chiricheş ca o alternativă pentru Andrea Barzagli, accidentat. Inter îl ia în considerare pe Chircheş în cazul în care nu va reuşi să-l readucă pe Rolando de la FC Porto.
Chiricheş a jucat doar două meciuri în Premier League în acest sezon şi niciunul nu s-a încheiat cu victoria formaţiei Tottenham: 2-2 cu Sunderland şi 0-1 cu West Bromwich Albion. Însă greşeala gravă comisă de el în meciul cu Beşiktaş, din Liga Europa, soldată cu un penalti din care turcii au egalat la 1 pe „White Hart Lane”, l-a îndepărtat şi mai mult de un loc de titular.
Presa engleză notează că, în aceste condiţii, clubul Tottenham ar fi interesat mai degrabă de o vânzare a fundaşului român, decât de un împrumut.
Vlad Chiricheş, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat de la Steaua în vara anului trecut, în schimbul a 8,5 milioane de lire sterline.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS