13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Mihai Prunariu: Suntem cu toţii bucuroşi pentru victoria de la Braşov

Fotbal – Mihai Prunariu: Suntem cu toţii bucuroşi pentru victoria de la Braşov

Lui Prunariu i-a revenit zâmbetul după ultimul succes al echipei lui Grigoraș
Lui Prunariu i-a revenit zâmbetul după ultimul succes al echipei lui Grigoraș

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, s-a declarat mulţumit de victoria obţinută sâmbătă, în etapa a 14-a din Liga I, 3-0 cu FC Brașov, în Ardeal, și speră ca trupa lui Petre Grigoraș să aibă un parcurs bun și îl ultimele trei etape rămase de disputat din turul campionatului.
„Suntem cu toţii bucuroşi pentru victoria de la Braşov, aveam mare nevoie de ea. Urmează acum trei jocuri la fel de importante unde avem ca obiectiv minimum șapte puncte. La Braşov echipa a jucat mult mai aşezat, nu am mai avut nici ghinionul din meciurile precedente şi sper ca şi de acum încolo să avem mai mult noroc”, a declarat Mihai Prunariu, pentru site-ul oficial.
Până la finalul turului în Liga I, Pandurii Târgu Jiu mai are de jucat pe teren propriu cu FC Botoşani şi Rapid Bucureşti şi în deplasare la CSMS Iaşi. Gorjenii vor evolua și în sferturile Cupei României cu Universitatea Cluj, meciul urmând să aibă loc pe 3 decembrie, de la ora 20.30, pe Cluj Arena, dar și în sferturile Cupei Ligii, a cărei tragere la sorți are loc mâine, de la ora 16.00, la sediul LPF. Pandurii pot nimeri cu oricare din cele șapte echipe ajunse în această fază: Steaua, Dinamo, Oţelul Galaţi, CSMS Iaşi, Astra Giurgiu, FC Viitorul sau Universitatea Cluj. Partidele din sferturile Cupei Ligii sunt programate pentru perioada 12-14 decembrie, pe terenul echipelor extrase primele din urnă.
„Vrem să ne calificăm în fazele superioare şi în Cupa României şi în Cupa Ligii, să mergem în primăvara celor două competiţii. În Cupa României cred că putem să câştigăm cu U Cluj, iar mâine vom vedea cu cine şi unde vom juca în Cupa Ligii. Nu am nici o preferinţă în privinţa adversarului. Cred că avem potenţialul de a ne îndeplini aceste obiective pe termen scurt, iar din iarnă vom mai vedea ce va fi”, a declarat preşedintele Mihai Prunariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS