6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Iordănescu: Am preluat echipa naţională într-un moment delicat

Fotbal – Iordănescu: Am preluat echipa naţională într-un moment delicat

Iordănescu este de părere că nu-i va fi ușor la națională
Iordănescu este de părere că nu-i va fi ușor la națională

Antrenorul echipei naţionale, Anghel Iordănescu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că regretă plecarea predecesorului său Victor Piţurcă, precizând că a preluat prima reprezentativă într-un moment delicat, când mulţi jucători sunt accidentaţi sau nu evoluează la formaţiile de club.”Regret plecarea lui Victor Piţurcă pentru că eu sunt adeptul ca în timpul unei competiţii să nu apară schimbări, iar atunci când lucrurile merg bine schimbările nu îşi au rostul, dar a fost o situaţie specială şi cred că toţi ştim cum s-a ajuns aici. Am preluat echipa naţională într-un moment delicat. Îi mulţumesc, pe această cale, lui Victor Piţurcă pentru tot ce a făcut la echipa naţională, pentru rezultatele lui şi în mod special vă spun că regret plecarea lui. Este o situaţie specială şi prin prisma faptului că preiau echipa naţională cu foarte, foarte multe probleme. Mă refer la faptul că sunt probleme de sănătate, probleme de lipsă de jocuri pentru unii dintre jucători, dar cred că înaintea celui mai important meci al nostru, echipa avea nevoie de Marica, Rusescu, Bourceanu, Tamaş şi Goian, pentru că ei au contribuit la poziţia echipei naţionale în această grupă”, a spus selecționerul, citat de Mediafax.
Anghel Iordănescu regretă faptul că niciunul dintre colaboratorii lui Victor Piţurcă nu a rămas la echipa naţională pentru a continua munca începută. „Consider că este un moment delicat şi prin prisma faptului că, alături cu Victor Piţurcă, întreg staful său a plecat şi nu a mai rămas nimeni care să asigure continuitatea la echipa naţională. L-am căutat în mai multe rânduri pe Victor Piţurcă, însă am apucat să vorbesc o singură dată cu el. A fost o discuţie importantă. Apoi, am mai vorbit şi cu Vivi Răchită”, a completat Iordănescu.
Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, şi Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS