5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Doroftei nu mai vrea la birou, se vede antrenor

Box – Doroftei nu mai vrea la birou, se vede antrenor

Doroftei s-a săturat să fie președinte la FRF Box și vrea să devină antrenor (foto: ampress.ro)
Doroftei s-a săturat să fie președinte la FRF Box și vrea să devină antrenor (foto: ampress.ro)

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, astăzi, că în proporţie de 99 la sută s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor. „Mi-am dat demisia. Adică 99 la sută, mai rămâne să completez foaia. Eu am venit în federaţie când era la un pas să fie dezafiliată şi mi-am propus să pun boxul pe linia de plutire. Şi mi-am atins obiectivul. Acum, cu Dumnezeu înainte, sunt oameni care ştiu box, care pot să-şi vadă de drumul lor mai departe. Şi eu am făcut, dar până aici mi-a fost limita, ăsta a fost obiectivul meu. Sunt rezultate la toate loturile, boxul a revenit la locul lui. Acum fiecare îşi vede de drumul lui”, a declarat Doroftei, pentru Mediafax.

Oficialul FRB a precizat că au existat discuţii contradictorii cu alţi oficiali ai federaţiei, dar nu acesta este motivul deciziei sale de a demisiona: „Au fost discuţii normale, nu aprinse, ca în orice federaţie, ca peste tot, dar nu asta e cauza. Eu plec pentru că aici consider că e capăt de linie pentru mine. Eu mi-am văzut de treaba mea. Mai multe să facă şi alţii”.
Întrebat dacă există şanse să se răzgândească, Doroftei a spus că este sunat de oameni din box care îl roagă să rămână în funcţie. „Până mâine mai e, ştiţi cum se zice, dar eu zic că am luat decizia. Oamenii din box mă sună, mă roagă să rămân, să-i reprezint în continuare. Dar eu consider că mi-am atins obiectivul. Mai departe îmi doresc să iau doi-trei copii, să-i antrenez, să văd dacă pot fi un bun antrenor”, a mai spus „Moșul”.
Leonard Doroftei a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, de la 23 noiebrie 2012.
Fostul campion mondial WBA a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea federaţiei, în septembrie, după un conflict cu vicepreşedintele Vasile Câtea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS