10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAstăzi demarează „operațiunea“ Iași

Astăzi demarează „operațiunea“ Iași

Herghelegiu (în alb) şi colegii de la echipa a doua vor fi testaţi cu Ştiinţa Turceni
Herghelegiu (în alb) şi colegii de la echipa a doua vor fi testaţi cu Ştiinţa Turceni

Staff-ul tehnic al formației CS Universitatea Craiova și-a răsplătit jucătorii cu aproape trei zile libere după succesul de sâmbătă, cu FC Botoșani. Unii dintre alb-albaștri s-au chefuit duminică seară la București, la botezul lui Denis Cristian, fiul atacantului Costin Curelea, iar alții s-au relaxat în sânul familiei. De astăzi însă, totul revine la normal, gruparea din Bănie urmând să înceapă pregătirile pentru întâlnirea cu CSMS Iași, programată duminică, de la ora 15.30, pe stadionul „Emil Alexandrescu“, din etapa a 14-a a Ligii I. Tehnicienii Sorin Cârțu și Emil Săndoi au stabilit programul de pregătire din această săptămână după cum urmează: astăzi – un antrenament de la ora 15.30, mâine – două, de la 10.30 şi 15.30, joi – unu, de la ora 15.30, vineri – unu, de la 11.30. După „retușurile“ de vineri se va pleca spre Iaşi.
Așa cum ne-a obișnuit, banca tehnică a Craiovei a stabilit și un amical destinat jucătorilor care au evoluat mai puțin și în care sunt testați și tinerii de perspectivă din propria ogradă, partida de verificare fiind programată astăzi, de la ora 14.30, pe terenul „Petre Deselnicu“, în compania divizionarei C Știința Turceni.

Bancu a fost externat

Mijlocașul Nicușor Bancu, operat joi la Spitalul Floreasca din București pentru o fractură de tibie și peroneu la piciorul stâng, în urma accidentării suferite în meciul de miercurea trecută în partida cu FC Viitorul din Cupa României, a fost externat ieri-dimineață, el fiind acum acasă, la Crâmpoaia (Olt). „Este bine acasă, ca de obicei. Mă bucur că şi părinţii s-au mai liniştit odată ce am ajuns la ei, dar abia aştept să vin în Craiova, să încep recuperarea. Vreau să revin cât mai repede pe teren“, a declarat Bancu, pentru
site-ul clubului. „Mi-a adus un suporter o tabletă şi aşa am văzut meciul cu FC Botoşani. Nu am avut nici o emoţie, am avut încredere în băieţi că vor câştiga. Ce execuţie a avut Brandan! Cum numai el putea să dea. Le mulţumesc băieţilor că au jucat şi pentru mine şi mi-au dedicat succesul“, a completat fotbalistul Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS