10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii, furați cu arbitri la Ștefănești

Podărenii, furați cu arbitri la Ștefănești

Dorin Preda (la minge) și colegii săi au avut viață grea la Ștefănești
Dorin Preda (la minge) și colegii săi au avut viață grea la Ștefănești (foto: fcpodari.ro)

Antrenorul Dragoș Bon a debutat cu o înfrângere pe banca formației ACS Podari, gruparea doljeană pierzând sâmbătă, scor 1-2, în deplasare, în fața echipei CS Ștefănești, într-o partidă din cadrul rundei a 10-a a Ligii a III-a, seria 3. Oltenii au deschis scorul prin Jackie Nicolae în minutul 15, însă s-au văzut egalați și depășiți după două penaltiuri controversate, ambele transformate de Iancu (’29, ’81).
„Nu am declarat niciodată nimic împotriva arbitrilor, dar așa ceva nu cred că se întâmpla nici pe timpul lui Ceaușescu. Ăia de la Scornicești cred că ar fi fost invidioși pe arbitrajul pe care l-a avut Ștefăneștiul cu noi. Echipa a reacționat bine la ce am pregătit săptămâna asta, am vizionat meciurile adversarilor, am văzut greșelile și am încercat să schimb totul. Am lucrat mult tactic și i-am surprins, pentru că ei se așteptau la o partidă ușoară cu noi, ultima clasată. Ne-am dus pe un presing foarte agresiv în 65 de metri de poarta noastră, am recuperat repede mingea și de asta am și dat gol în minutul 15, dar după a intrat arbitrul Cristi Moldoveanu, din Sfântu Gheorghe, în prim-plan. Primul penalti l-a dat după un șut de la marginea careului de 16 metri în spatele lui Dreșcă, numai el a văzut henț acolo. La al doilea penalti, în minutul 81, în loc să fluiere lovitură liberă pentru noi, a fluierat pentru ei, la 25 de metri de poartă. A numărat nouă metri zidul, a văzut că nu intră în careu și l-a dus la 12 metri. A șutat jucătorul lor în zid, în spatele lui Jackie Nicolae, și centralul a arătat punctul cu var. Au avut două șuturi pe poartă din două penaltiuri. Pe mine m-a trimis în tribună în minutul 85, ca să-mi închidă gura. În minutele de prelungire am avut și noi un penalti, l-a tras unu pe Alex Stoica în careu cu ambele brațe, dar nu a dat nimic. Am avut jucători care au luat coate în gură, Dina are buza spartă, Preda la fel. L-a lovit unul de patru, cinci ori pe Răduț. N-am văzut niciodată o manieră de arbitraj asemănătoare. Nu vreau să scuz înfrângerea, dar chiar este un rezultat dictat de arbitri”, a declarat antrenorul podărenilor, Dragoș Bon, pentru GdS.
ACS Podari a început partida cu următorul unsprezece: Nedelcovici – Ciocârlă, Dina, Dreșcă, Ciocioană – Dragomir, Săceanu – Nicolae, D. Preda, Răduț – Crăciun. Pe parcurs au mai intrat Alex Stoica și Cristi Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS