12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Nicușor Bancu a părăsit spitalul Floreasca (UPDATE)

Fotbal – Nicușor Bancu a părăsit spitalul Floreasca (UPDATE)

Nicușor Bancu (centru) a părăsit patul de spital
Nicușor Bancu (centru) a părăsit patul de spital

Mijlocașul formației CS Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, a fost externat în această dimineață de la spitalul Floreasca din București, el fiind acum în drum spre Slatina. „Acum sunt în mașină, alături de familie, în drum spre casă. Nu mă simt tocmai în largul meu”, a declarat fotbalistul grupării din Bănie, pentru GdS.
Nicuşor Bancu a suferit o fractură de tibie și peroneu la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei de miercurea trecută, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. Jucătorul Craiovei a fost transportat prima dată la Spitalul Clinic Județean Craiova, apoi la Spitalul Floreasca din București, unde joi a fost supus unei intervenții chirurgicale, operația având succes.
CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă ’54 şi Mateiu ‘112, respectiv Ţîru ’90+2.

UPDATE: Vreau să revin cât mai repede

Nicușor Bancu a ajuns acasă, la Crîmpoaia (Olt), și se simte foarte bine în sânul familiei. „Este bine acasă, ca de obicei. Mă bucur că şi părinţii s-au mai liniştit odată ce am ajuns la ei. Dar abia aştept să vin în Craiova, să încep recuperarea. Vreau să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Bancu, pentru site-ul clubului.
Nicuşor Bancu a văzut partida cu FC Botoşani pe patul de spital: „Mi-a adus un suporter al Universităţii o tabletă şi aşa am văzut meciul. Nu am avut nicio emoţie, am avut tot timpul încredere în băieţi că vor câştiga. Ce execuţie a avut Brandan! Cum numai el putea să dea. Le mulţumesc băieţilor că au jucat şi pentru mine şi mi-au dedicat succesul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS