24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul, victorie frumoasă cu Hunedoara

Filiașiul, victorie frumoasă cu Hunedoara

Alin Bălă (la minge) a pecetluit victoria Filiașiului în disputa cu FC Hunedoara
Alin Bălă (la minge) a pecetluit victoria Filiașiului în disputa cu FC Hunedoara

CSO Filiași a reușit o victorie foarte frumoasă și importantă în partida de sâmbătă, scor 2-0, disputată la Braloștița, în fața formației FC Hunedoara, contând pentru etapa a 10-a din Liga a III-a, seria 4. Golurile oltenilor au fost marcate de George Buciuman (’20) și Alin Bălă (’45), iar cele trei puncte au condus la un „salt“ de pe locul nouă, pe poziția a șaptea în clasament.
Antrenorul doljenilor, Gigi Ciurea, a început meciul cu următoarea formulă: Lascu – Celea, Vulpe, Lupu, Neașcu – Crețu, Hrelea, Ștoiu, Dumitrașcu – Buciuman, Bălă. Pe parcurs au mai intrat: Borneci, Răducanu, Ianâcu, Pârvuică.
Directorul sportiv al echipei CSO Filiași, Florin Spânu, a afirmat că rezultatul este just și că se bucură pentru faptul că Aurel Lupu și compania au reușit să uite de eșecul cu Becicherecul Mic. „Săptămâna trecută, după acel 1-3 cu Becicherecul Mic vă spuneam că am jucat foarte, foarte slab și că nu puteam emite pretenți la vreun punct. Acum, după jocul cu FC Hunedoara, pot să afirm că am făcut un meci foarte bun. Am controlat partida în totalitate, ne-am creat multe ocazii și am reușit să marcăm de două ori, în fața unui adversar deloc slab. Am prins o zi bună, iar rezultatul este cel corect“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS